Om

Vad intresserar dig och vad får din puls att slå lite snabbare? Vår förhoppning är att vi ska skriva om just detta – oavsett vad det handlar om. Den här sidan ska nämligen inte rikta in sig på ett enda ämne eller ett område: vi ska skriva om det mesta. Vissa saker blir mer professionella och där vi kan lägga vår akademiska och professionella tyngd bakom.

Där kan vi skriva lite torrare och mer faktabaserat. Andra ämnen som avhandlas gör det mer av vår egen nyfikenhet och vår vilja att veta mer om nya saker. Hur kan man gå tillväga om man vill ha professionell hemstädning? Vad ska man tänka på inför ett tandläkarbesök – och vilka behandlingar erbjuder egentligen en tandläkare idag? Vi är nyfikna och det ska vara våra stora styrka: det vi vill veta mer om kommer vi att ta reda på och skriva om här. Det innebär att du som läsare får ta del av vår nya kunskap.

Hur fungerar livet för dig? Vi vet att många idag har det tufft och där stressen i många fall tagit överhanden. Stress är en folksjukdom och ett allvarligt hot mot vår folkhälsa – något som påverkar både den enskilde individen och samhället i stort. Vårt mål är att ge tips om hur man kan reducera stress och där man exempelvis genom träning och genom olika knep kan komma att må lite bättre. Vi ska även skriva om hälsa och skönhet då dessa ämnen ligger oss varmt om hjärtat.

Hemmet är vår borg och idag är detta tydligare än någonsin. Fler prioriterar den egna bostaden och är beredd att betala stora pengar för olika projekt. Vi ska titta närmare på vanliga renoveringar och ge tips om dels hur du kan utföra dem och dels också om hur du kan hitta en professionell hantverkare som gör jobbet åt dig.

Välkommen till en sida om allt och för alla!