Välj yta till ditt företags parkering

Grus eller asfalt. Vad ska du välja till din parkering? Och vad kostar det att asfaltera? Har du råd med det? Måste det underhållas och fyllas på någon gång framöver? Frågorna är många.

Du har precis övertagit en tomt där du ska bygga om ett gammalt magasin till lokaler för ditt företag. Det är många beslut som ska tas på en gång och det kommer dra iväg rejält i kostnad. Det vet du. Men ändå måste du ta ett beslut när det gäller parkeringen utanför byggnaden. En yta som just nu mest består av sten blandat med ogräs. Men det här är inget beslut du är van att ta. För det är första gången som ni kommer ha något annat än ett kontor på ett kontorshotell. Och hemma bor du i lägenhet, och det har du alltid gjort. Du är klok och bestämmer dig för att ta reda på alla fakta gällande om du ska välja en yta av grus eller helt enkelt asfaltera.

Hållbart och underhållsfritt

Den yta som är mest hållbar när det kommer till parkeringar i Stockholm är asfalt. Det är ett material som tål även de tyngsta bilar och dessutom släpper det igenom vatten. Du kommer alltså slippa leriga pölar varje gång det regnar, vilket blir fallet med en grusad yta. Underhållet är inte heller något du behöver tänka på. Det kan möjligen bli frostskador, men det är sällan och i mycket liten grad. Därför blir kostnaden ungefär densamma med grus, över tid. Läs mer om asfalt på denna hemsida: asfaltstockholm.se